جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
بررسی میزان آبچک و پروتئین آبچک ماهی شوریده نمک زده در دمای یخچال
1394/02/20 20:06:24
نویسندگان :
ابوالفضل عسکری ساری
زلیخا حیدری
محمد ولایت زاده
زبان : فارسی
سال انتشار :
1390
محل پذیرش : فصلنامه تولید و فرآوری مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9099
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4093
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5677
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13558
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1167
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
تأثیر ادبیات عرب بر قصاید عربی نیّر تبریزی
1398/08/16 20:10:19
بازتاب هويت دفاعي معماري گذشتة ايران بر اصول پدافند غيرعامل
1396/02/14 12:52:09
بینامتنی قرآنی در زیارت آل یاسین
1394/09/26 23:16:21
تأثير نیتروژن و الگوي کاشت در زراعت اصلی بر عملکرد محصول راتون برنج رقم سنگ طارم
1393/12/17 12:11:18
گردشگری تالاب با مشارکت جامعه محلی
1394/12/26 18:54:12